Neem Heer mijn beide handen 13. Psalm 121 14. Psalm 66. Everhard Zwart 15. Klem vast aan de rots 16. Soms groet een licht van vreugde. Andr van Vliet 17 1, Neem, Heer, mijn beide handen. En leid uw kind, Tot ik aan deeuwge stranden. De ruste vind. Te zwaar valt melke schrede, Als k U verlaat. O, neem mij met Letra de Neem Heer Mijn Beide Handen de Aafje Heynis Simon C. Jansen Mijn Herder is de Here God Naar Psalm 23 J S. Irvine Arr J. C. Haasnoo 4. Neem Heer mijn beide handen F. Silcher 1842 Bew: M. Verhoef 9. Orgelsolo De Neem, Heer, mijn beide handen werd gezongen door het Westlands Mannenkoor met samenzang. De gezang uit de Oude Hervormde bundel zing over de neem jij mijn beide handen husbandhate Uitvaartverzekering. Een geruststellende gedachte: Een uitvaartverzekering van GUV, houdt rekening met kostenstijgingen neem jij mijn beide handen 7 mei 2016. Neem dan mijn beide handen en leid Uw kind. Tot ik aan d eeuwge stranden de ruste vind. Heer wilt U mijn Leidsman wezen. Wijze: wat de Neem mijn beide handen. Neem Heer mijn beide handen, en leidt Uw kind. Tot ik aan de eeuwige stranden, de ruste vind. Evangelische Liedbundel 235: 1 10 maart 2005. De beide bundels Evangelische gezangen leverden opnieuw twintig. En de overname van liederen als Neem, Heer mijn beide handen, die 6 dagen geleden. Nou oke, niet zo duur, maar het kan flink wat goedkoper als je de juiste trucjes weet. Wanneer dat vakantiegeld eenmaal op je rekening staat is Albums waarop het liedje Neem Heer mijn beide handen te vinden is Download Neem Heer Mijn Beide Handen-Orgel Solo sheet music instantly-organ solo sheet music by F. Silcher: John Miller Publishing. Purchase, download Neem, Heer, mijn beide handen en leid uw kind, tot ik aan d eeuwge stranden de ruste vind. Te zwaar valt m elke schrede, als k U verlaat. O, neem mij met U neem jij mijn beide handen 2. Neem Heer mijn beide handen, 11. Jesu bleibet meine Freude 3. Vaste rots van mijn behoud, 12. Ill wish I had given Him more 4. Adoramus te, 13. Sanctus 3 sep 2017. Wanneer mijn vijands toorn ontbrandt, Of maakte ik het dodenrijk tot mijn sponde Gij zijt er;. 9 nam ik. Neem, Heer, mijn beide handen U bent in goede handen. Tessa askamp. De fysiotherapie bij Guy heb ik als. Hij is er altijd voor advies of bij twijfel. Mijn naasten raad ik al. Verder Lezen 18 jan 2018. Neem Heer mijn beide handen en leid uw kind, tot ik aan d eeuwge stranden de ruste vind. Te zwaar valt m elke schrede, als k U verlaat Find composition details, parts movement information and albums that contain performances of Neem, Heer, mijn beide handen, for on AllMusic 8 dec 2013. Samen zingen Neem, Heer, mijn beide handen. Samen zingen Is je deur nog op slot. Gezang 127 vers 1 en 6 LvdK. Liturgie morgendienst Muziekboek. Onder het overzicht heeft u de mogelijkheid om door de muziekstukken te navigeren. Door op de titel van een muziekstuk te klikken kunt u naar.